Evenementen vuurwerk evenementen vuurwerkshow MB Fireworks kermis vuurwerk finale

Vuurwerk evenementen vuurwerk finale evenement professionele vuurwerkshow MB Fireworks jaarmarkt kermis festival vuurwerk

vuurwerk evenementen evenement vuurwerk professionele vuurwerkshow MB Fireworks
vuurwerk evenementen vuurwerk show

EVENEMENTEN

MB Fireworks bestaat uit een team van enthousiaste, creatieve maar bovenal professionele vakmensen (Pyrotechniek). Mensen die zich graag inzetten om uw vuurwerkshow helemaal naar wens te krijgen.

Professioneel vuurwerk voor evenementen is in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Om al dat vuurwerk op het juiste moment de lucht in te laten gaan, komt timing en ervaring kijken. Het succes van uw feest, opening, evenement of andere speciale gebeurtenis door onze bijdrage is bij ons het uitgangspunt.

Al onze vuurwerkshows worden met veel zorg en aandacht samengesteld. U kunt bij uw vuurwerkshow meebepalen in de kleuren, vuurwerkeffecten en vuurwerkproducten die gebruikt gaan worden. Omdat niet ieder type vuurwerk geschikt is voor iedere locatie spreken wij graag met u af op locatie om samen de mogelijkheden te bespreken.

Voor iedere vuurwerkshow moeten we een vergunning aanvragen. Deze vergunning wordt door ons aangevraagd bij de provincie waar het vuurwerk evenement zal plaatsvinden. Voor vuurwerkshows tot 200 kg voldoet een melding uiterlijk 2 weken voor het evenement, maar voor grotere shows moet u rekening houden met een vergunningprocedure van 14 weken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

CONTACTOFFERTE OPVRAGEN