Bedrijf vuurwerk bedrijf vuurwerkshow MB Fireworks jubileum vuurwerk opening

Vuurwerk bedrijf vuurwerk voor bedrijven profesionele vuurwerkshow MB Fireworks bedrijfsfeest vuurwerk finale

bedrijven vuurwerk bedrijf professioneel vuurwerk opening bedrijf vuurwerkshow
bedrijven vuurwerk bedrijf professioneel vuurwerk opening jubileum vuurwerkshow

BEDRIJVEN

Heeft u iets te vieren binnen uw bedrijf? Of het nu om een opening gaat, een jubileum of iets anders – reden genoeg om deze dag spetterend af te sluiten met een mooie vuurwerkshow. Laat uw medewerkers en relaties trots zijn op de mijlpaal die u hebt bereikt met uw bedrijf.

MB Fireworks bestaat uit een team van professionele vakmensen die zich graag inzetten om uw vuurwerkshow helemaal naar wens te krijgen.

Professioneel vuurwerk voor bedrijven is in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Het succes van uw bedrijfsfeest, opening, jubileum of andere speciale gebeurtenis door onze bijdrage is bij ons het uitgangspunt. Wij regelen uw vuurwerkshow van begin tot eind en zorgen dat alles weer netjes wordt achtergelaten.

Al onze vuurwerkshows worden nauwkeurig in samenspraak met u samengesteld. U kunt bij uw vuurwerkshow meebepalen in de kleuren, vuurwerkeffecten en vuurwerkproducten die gebruikt gaan worden. Omdat niet ieder type vuurwerk geschikt is voor iedere locatie spreken wij graag met u af op locatie om samen de mogelijkheden te bespreken.

Voor een vuurwerkshow moet er een vergunning of melding gedaan worden. Deze vergunning wordt door ons aangevraagd bij de provincie waar het vuurwerk evenement zal plaatsvinden. Voor vuurwerkshows tot 200 kg voldoet een melding uiterlijk 2 weken voor het evenement, maar voor grotere shows moet u rekening houden met een vergunningprocedure van 14 weken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

CONTACTOFFERTE OPVRAGEN